čtvrtek 1. ledna 2015

Novoroční shrnutí

V roce 2014 došlo k velice důležitým událostem na poli mezinárodní diplomacie, jednou z nejdůležitějších však bylo založení První Letecké Tankové Divize. Událost to byla tak senzační, že se o tom začalo mluvit v nejedné hospodě a dokonce na počest té velké události vznikl i tento web. Chtěl bych ve zkratce shrnout události, které přispěly k současnému stavu.

V šarvátkách jsme zaznamenali před koncem roku lehké zlepšení, které je zajisté důsledkem našeho společného bojování. Výsledky dlouhodobější spolupráce a uvažování o taktikách přinesly, co se očekávalo a začíná se nám tvořit kvalitní tým, který má slušnou perspektivu...

Členská základna se postupem času také rozšířila, těsně před koncem roku se nám podařilo překročit hranici 30 hráčů a to nám konečně umožnilo otevřít druhou přístupovou cestu a postavit další dvě budovy. Obranu prozatím necháváme vypnutou a nemůžeme tedy na vyšší úroveň velitelství než 5. V bitvách o opevnění totiž nejsou vozidla omezená tierem vozidel a jezdí se tam vesele s X.

V nejbližší době bych se v klanu rád zaměřil na začlenění nových hráčů do zaběhlých principů a začal se věnovat tématickému výcviku. V brzké době bych se také rád zaměřil na šarvátky 8. tieru, přičemž bych stále pokračoval v těch stávajících tieru 6. Se vzrůstajícím počtem hráčů se začne projevovat potřeba dalších velitelů pro případný druhý odřad. Pokud by se k této činnosti někdo měl dobrovolně, kontaktujte Grinda.

Do nového roku všem čtenářům zdar a hodně štěstí i mimo hru.